diumenge, 28 de setembre del 2008

Un veí d'Amposta alerta de la col·locació d'una antena de televisió a la muralla carlina

diumenge, 28 de setembre de 2008
>

L'oposició ho considera una agressió al patrimoni històric

JOSEP MEDINA. Amposta
Un veí d'Amposta va alertar l'Ajuntament divendres passat que un altre veí de la zona havia instal·lat personalment una antena domèstica a la muralla carlina de la ciutat, a més d'obrir-hi una finestra en una paret mitgera. L'oposició reclama mesures urgents sobre aquest fet, que el consideren una «agressió al patrimoni històric».


+ L'antena instal·lada per un veí a la muralla. Foto: EL PUNT
Un veí de la zona del castell va instal·lar una antena domèstica d'ús personal a la muralla carlina d'Amposta. Així ho va afirmar ahir un altre veí de la zona que, alertat per la situació i en veure que no es prenien mesures, va anar a denunciar-ho divendres a la Guàrdia Urbana. Aquest veí afirma que ja s'havia alertat l'autor de la «barbaritat» dels fets, però que l'home els havia plantat cara sense mostrar cap intenció de retirar l'antena de televisió.

Joan Ferré, regidor socialista de la ciutat, va enviar un comunicat ahir a la regidoria de Cultura i a l'alcalde, Manel Ferré, en el qual explicava els fets i demanava rapidesa en la retirada d'aquesta instal·lació.

El socialista qualifica de «molt greus» aquests fets, ja que tenen a veure amb una «agressió al patrimoni històric» del municipi. A més, denuncia que aquest veí també havia obert una finestra en una paret mitgera.