divendres, 5 de setembre del 2008

EBREDIGITAL (La Veu de l'Ebre)

Amposta tanca dilluns els cinemes després de set anys i mig sense llicència
El complex de multicinemes d’Amposta tancarà les portes, sense calendari definit, a partir del pròxim dilluns, segons va confirmar l’alcalde d’Amposta, Manel Ferré, a l’Agència Catalana de Notícies dijous.

El tancament s’efectuarà a partir d’aquest dilluns 8 de setembre, per regularitzar la situació dels cinemes després que haja estat funcionant durant set anys i mig (des de la inauguració el febrer del 2001) sense la preceptiva llicència d’activitat. Segons l’empresari responsable del complex de Tosses 21, Joan Lluís Ripollés, es tractarà d’un “tancament provisional, que podria durar un mes, ja que s’han de fer obres de substitució de moquetes, per tal d’adaptar les instal•lacions a la nova legislació”.

Aquesta mesura arriba després de la denúncia presentada a l’Ajuntament per una promotora aragonesa, Proconza SL, que manifestava que els cinemes funcionaven sense disposar de llicència ambiental (i en conseqüència, no podria disposar de llicència d’activitat). A instàncies d’aquesta denúncia, l’Ajuntament va advertir a Multicinemes Amposta de “la incoació d’un expedient sancionador” i “del tancament provisional de l’activitat” si en un termini de 15 dies hàbils no acreditaven davant del consistori de la possessió “de la llicència d’activitat definitiva o provisional en vigència”, un requisit que finalment no haurien aconseguit obtindre en aquest termini.