dilluns, 8 de setembre del 2008

COMENTARIS DELS LECTORS D'EBREDIGITAL

1.-
Amposti del Lligallo (Amposta), 08-09-2008 15:56:38h
"Algu pot creure que l´ajuntament els ha donat 15 dies per resoldreu i per aixo han tancat? Mai he vist que l´administracio no done plaç suficient per adecuar unes instalacions i fer tancar un negoci,.......... i mes en la crisis actual Nois aixo no obri mai mes, es un negoci que no es rendible, probablement mai ha estat, per tan millor tancarlo.........., menos rollo i no busqueu culpables...... "
2.-
JOAN (AMPOSTA), 08-09-2008 12:57:53h
"L'escrit està fet en forma irònica, però no s'entén, la veritat. Així és com pensa un convergent i, per desgràcia, molts de ciutadans d'Amposta. A veure si al final els cau la vena dels ulls i se'n adonen de qui mana a Amposta. L'equip de govern només son els "lacais necessaris" per a impulsar els "seus" projectes i cobrir-los les espatlles quan cometen irregularitats. "
3.-
Magnusson (Amposta), 08-09-2008 10:15:11h
"JOAN ¿Roig?, no entenc a que ve una defensa tan tancada del Sr. Roig, suposo que va fer coses dolentes i coses bones, com tots els polítics!!! actuació impecable?! però bueno ..., per tontos no pasarem, eh?! Os es que no sap tot el poble on viu el Sr. Ex-alcalde, la política no hauria de donar per a tant quan hi han tants problemes per resoldre. A Amposta estan passant coses molt extranyes, tot el poble coneix les histories dels cinemes, la xuleria de la guardia urbana i d'altres "personajillos mafiosos" que tothom coneix. Detecto indignació, molta indignació."
4.-
Sonia (amposta), 07-09-2008 22:58:24h
"Espero que per fi la gent s'adone de l'escandalos entramat existent entre els governs de CiU (abans Roig i Rius i ara Ferre i Vidal) i alguns empresaris locals. Això és una mostra irrefutable. Si ets de la "paella" a Amposta tens barra lliure. El més al.lucinant és però que l'oposició s'ha passat tota la legislatura anterior denunciant-ho i la gent els ha tornat a donar la majoria absoluta a aquesta tropa !! Si almenys governesen bé, però només cal veure el caos circulatori i l'estat lamentable dels carrers per adonar-se'n de qui tenim a l'ajuntament. Ah ! I si presentes una queixa per escrit com algun conegut meu, la resposta del regidor de torn és "jo este paper me'l passo pel ous". A quin nivell hem arribat !"
5.-
Maria José (POBLE NOU), 07-09-2008 12:31:16h
"aixo es podria haver fet abans i no esperar la denuncia en 7 anys tens temps de tot i joan roig lo podria havet arregat abans de deixar lo carreg de alcalde aixo es mafia "
6.-
JOAN (AMPOSTA), 05-09-2008 17:34:00h
"No m'ho crec. Segur que es tracta d'una maniobra de l'oposició que, com sempre pretén desgastar el govern, ara amb Manel Ferré d'Alcalde. Joan Roig va tenir sempre i amb tot "una actuació impecable". També amb el cas dels multicinemes. Ha estat un extraordinari alcalde per Amposta. Manel Ferré, tinent d'alcalde amb Joan Roig no tenia perquè saber-ne res!"