divendres, 29 d’agost del 2008

DOS ACCIONS; DOS REACCIONS

1ª Acció: Als baixos d’un edifici veïnal s’instal•la un bar que incompleix diverses mesures, algunes d’elles de seguretat i provoca molèsties als veïns dels pisos més baixos. La junta de veïns presenta un escrit a l’ajuntament denunciant els fets. Al cap de tres mesos, al no rebre resposta de l’autoritat competent, es reclama la intervenció del defensor del ciutadà.

2ª Acció: A l’àtic del mateix edifici de veïns hi ha un gos (de raça perillosa, encara que, segurament, s’ignora per part de molts) El gos lladra per la nit i, veïns dels altres blocs, denuncien les molèsties nocturnes.

Actuació de la 1ª acció: Han passat 5 mesos i no s’ha sabut res per part de l’ajuntament i dos des de que es va posar en coneixement del defensor del ciutadà i no s’ha rebut resposta.

Actuació de la 2ª acció: Ahir per la nit, una parella de municipals van aparèixer pel bloc per a identificar al propietari del gos. Aquest mati, una altra parella l’anava buscant per a lliurar-li un paper (ignoro si un requeriment o un altre tipus de document)

Només un comentari: Hi ha negoci? Carta blanca!

1 comentari:

AVIPAE ha dit...

No només haurien d'acudir al defensor del poble, sinó que haurien de denunciar al Sr. Alcalde de negligent.