divendres, 21 de novembre del 2008

Uns encaputxats intenten assassinar un jove a l’N-340

SUCCESSOS Els Mossos investiguen els fets

Amposta C.T. / V.A.

Un grup d’encaputxats va assaltar la tarda de dijous de la setmana passada un jove ampostí que es trobava en una caseta de camp del terme municipal d’Amposta, pròxima a la carretera N-340, en estranyes circumstàncies. La informació sobre aquest cas, investigat per la policia judicial dels Mossos d’Esquadra, es manté totalment hermètica. LA VEU DE L’EBRE, però, ha pogut saber que els agressors haurien assaltat la víctima amb una arma blanca (altres fonts apunten que podria tractar-se d’una destral) El jove hauria resultat ferit a la clavícula i a un braç.
De moment es desconeix el mòbil de l’agressió. No obstant això, segons les mateixes fonts, durant l’assalt li haurien robat el cotxe. De fet, el jove va arribar a peu a un concessionari de camions on va ser auxiliat. Des d’aquesta empresa explicaven que la caseta es troba “molt a prop de les nostres naus”. Va arribar ferit sobre les 19:30 i el vam portar a urgències amb una furgoneta”, afegien.
El jove agredit, molt conegut al municipi, ha sigut ingressat durant aquesta setmana a l’hospital de Tortosa Verge de la Cinta on es recupera de les lesions. Aquest setmanari ha pogut saber que en tot moment ha estat custodiat per agents dels Mossos d’Esquadra, que haurien vigilat que no fos agredit de nou.