dilluns, 14 de juny del 2010

Detenen dos veïns d'Amposta i un d'Alcanar per una dotzena de robatoris

EL PUNT
La Unitat d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial del Montsià va detenir, el 9 de juny, dos veïns d'Amposta presumptament implicats en deu robatoris amb força comesos a la mateixa localitat. Els detinguts ja van passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta, però la investigació continua oberta i no es descarten més detencions. Segons les investigacions dels Mossos, els joves, Julio M. R., de 26 anys, i Josep G. M., de 20, es van mostrar especialment actius durant el mes de maig. Vuit dels deu robatoris els van cometre en dues setmanes, i s'especialitzaven a entrar a bars i establiments comercials.

La pauta dels presumptes lladres era aprofitar les hores nocturnes per forçar la porta de l'establiment i buidar la caixa registradora. En el cas dels bars, també tenien predilecció per les màquines escurabutxaques i de tabac. Es van endur la caixa forta d'un establiment per buidar-la i abandonar-la en un solar. Amb aquestes detencions, els Mossos donen per resolts cinc robatoris a bars, dos en un club nàutic i un en una empresa del sector nàutic, tots a Amposta. També donen per tancat el cas de dos robatoris a botigues de Sant Carles de la Ràpita.

El mateix dia 9 de juny, els Mossos d'Esquadra de la comissaria d'Amposta van detenir Ricard C. C., de 23 anys i veí d'Alcanar. Seria el responsable de dos robatoris amb força a la mateixa casa del municipi en dos mesos i un en una botiga. Acumula 15 detencions en poc més d'un any i ja va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Amposta.