dissabte, 11 d’octubre del 2008

L’Acollidora acusa l’equip de govern de prohibir-li el programa a Ràdio Amposta

Ferré al•lega que ara es fa un programa obert a totes les entitats

AMPOSTA V.A.

Des de l’octubre de l’any passat i fins el juliol d’enguany, l’associació de veïns l’Acollidora feia cada dissabte de 10 a 12 del marí el programa radiofònic l’Acollidora respon a través de Radio Amposta, “on es convidava a participar a totes les entitats del municipi o comerços que ho desitgessen així com als regidors i a l’oposició”, explica Llorenç Navarro, president de l’entitat. Després de suspendre’s per les vacances d’estiu, “perquè així ens ho va demanar l’Ajuntament, el mes de setembre no vam poder restablir el programa amb normalitat perquè el consistori no ens va deixar”, assegura Navarro.
Segons aclareix l’alcalde Manel Ferré des del consistori es va decidir que el programa que “abans feia només una associació, donés cabuda a les vuit entitats veïnals que actualment té el municipi”. Així, en la mateixa franja horària, l’Ajuntament emet un programa de característiques similars, “que dóna veu a totes les associacions de veïns, una setmana cadascú”
Davant d’aquesta situació, Navarro assegura que “no demanem el mateix espai ni la mateixa franja horària” i que es podria fer compatible el seu programa amb el que s’està emetent actualment. “Nosaltres només volem fer el nostre programa perquè creiem sincerament que fomenta la participació ciutadana”, al•lega Navarro, tot afegint que el 23 de juliol van demanar, per escrit, al regidor de Mitjans de Comunicació, Francesc Fosch, que se’ls permetés fer el programa, “encara que fos només una hora i a les 9 del matí”. Més de dos mesos després, Navarro assegura que no han rebut cap resposta. “No ens contesten perquè no els interessa que fem el programa”, conclou.